Post by menlithyroksmort on Feb 23, 2022 1:40:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ 1945 Air Force: Airplane games 2022 version ▞▞▞
Incepand de acum cateva zile apare o problema...multiplayer-ul nu poate fi accesat, nu se genereaza reclame pentru cadouri... Care este problema? Se poate repara? Mulțumesc Editare ulterioară (23.05.2021): nu există știri despre această problemă, încă problema nerezolvată.
După câteva reparații majore, au remediat în sfârșit majoritatea lucrurilor, iubesc noii copiloți. Matchmaking-ul de divizie este încă rupt și prețurile pentru sloturi sunt o insultă la adresa umanității, la fel și cu șansele de câștig (cel puțin faceți-o să scadă mai des sau oferiți mai multe monede din diferite activități în joc). Remediați-le și apoi va fi 5*.
Îmi place să joc jocul, dar de fiecare dată când mă duc să urmăresc un adaos sau ceva, mă scoate din joc. Încerc să cumpăr ceva și mă dă afară. Nu știu de ce continuă să facă asta, dar este enervant
Jocul a devenit nejucabil după nivelul 90. Am cheltuit niște bani în ultima săptămână actualizând și cumpărând avioane, dar se pare că nu există nicio limită pentru lăcomia dezvoltatorilor, se pare că vor să cheltuim 100 de dolari săptămânal pe monede și diamante. De asemenea, reclamele sunt extrem de enervante și lungi și nu este chiar clar ce poți face cu obiectul colectat. Îmbinarea avioanelor de la nivelul 2 și cel 3 pare o sarcină posibilă doar după ce ai cheltuit mii de dolari și ani de joc. Se va șterge în curând!
Jocul e șmecher
Adică tare
1945 Air Force: Airplane games Pelihalli dkgr
Distracție pentru primele 60 de niveluri sau cam asa ceva, apoi începe grind. P2P/P2W pur după aceea. Ar trebui să petreci ore întregi în fiecare zi măcinând misiuni repetitive și urmărind reclame pentru a ține pasul și, în acel moment, ai putea la fel de bine să joci ceva cu o poveste reală. Pentru a vă face o idee, 100 USD din bani reali, de două ori mai mult decât costul unui joc video obișnuit, vă cumpără două dintre cele opt avioane de top de nivel 1. Aveți nevoie de cel puțin opt avioane de nivel 1 de top pentru a combina de mai multe ori pentru a ajunge la un avion de nivel 3. Și există o mulțime de alte sisteme de alimentare pe care nu le poți ignora pe parcurs dacă vrei să poți șterge nivelurile. Ai putea cheltui mii de dolari reali pe avioane și echipamente digitale și să nu ai totul.
Chiar lipsește în multe feluri. Aplicația pare să nu mai dorească să funcționeze tot spune că trebuie actualizată, dar nu există nicio actualizare. Enervant
A trebuit să șterg recenziile mele vechi editate pentru a scrie una nouă... Am jucat acest joc de ceva vreme, am făcut achiziții, am vizionat videoclipuri pentru a face upgrade și, cu toate acestea, când sunt în sfârșit capabil să îmbin avioanele cu toate luni de muncă grea, locul fuzionat nu este chiar atât de grozav pe care mi-a plăcut acest joc, dar pentru tot timpul și efortul și, desigur, bani primiți foarte puțini în schimb!
Experiența de joc este mai bună, dar calitatea grafică este foarte scăzută, de asemenea, unele upgrade-uri ale avioanelor și alte lucruri sunt puțin dificile.. În caz contrar, 3 stele pentru concept, trebuie doar să repar ceva.
Îl jucam pe HC-88 ("hom-computer"), la vremea respectivă ..... eheee.... Si apoi pe COBRA!!!! Asamblate de noi! În cămin în "Leul" sau în P-uri .... P.S. DOAR PT cunoscători!!!
Joc super fantastic, fără întârziere, funcționează chiar și pe dispozitive low-end. Superb joc. 👍
Dacă plănuiți să mergeți mai departe decât nivelul „ușor”, pregătiți-vă să vă spargeți cardul de credit. A fost anulat după ce a ajuns la acel punct.
Nu mai pot juca jocul pentru că necesită o actualizare... dar când apăs pe actualizare, nu există nicio actualizare!! 🤔🤔
Tocmai am început să joc după câteva zile, scrie 100%, dar nu va trece de ecranul pe care l-am actualizat și rămâne aceeași problemă
Nu functioneaza!!! Fără conexiune internet!! De ce?? Am cheltuit bani pe acest joc și am pierdut 2 zile!! Ar trebui să-l reparați și să oferiți diamante pentru compensație! Nu 50 🤯 poate 500 pentru că avem răbdare
Este un joc distractiv de jucat, dar are o multitudine de erori care par să dureze o veșnicie pentru a fi corectate, dar sunt din ce în ce mai bune
Sa blk jocu vere
Joc grozav. Nu prea complicat și un mod frumos de a petrece timpul. Buna treaba. Unii oameni de aici trebuie să realizeze că jocurile nu sunt dezvoltate gratuit. Programatorii petrec o cantitate nebună de timp creând chiar și un joc simplu. De asemenea, trebuie să câștige bani, la fel ca toată lumea. Bucură-te că cineva dorește să-și împărtășească abilitățile de codare. Felicitari creatorilor.
Captivant
ar putea da instrucțiuni puțin mai bune. joc distractiv până acum
Grozav...
Toca Life World: Build stories Mokomieji zgwv
Trec la 3 stele... ultima actualizare e nasol!!! Ori ți-a făcut avionul mai slab, ori inamicii sunt mai duri și mai puternici. Avionul meu a primit 1 sau 2 lovituri și s-a terminat, nu era așa înainte, plus când ați strâns peste 460 de monede, nu va mai da monede pe care nu le puteți colecta nu mai mult de 499 de monede. Îți voi acorda 5 stele dacă corectezi toate aceste defecte...
Foarte multe actualizari ... nu trece saptamana sa nu fie una (
Nu e frumoasa grafica
Chiar e misto
Ultimul Holloween și Anul Nou am primit piesele pentru a construi o ținută care a primit 60 la sută în plus atunci când combustibilul sub 30 la sută acum s-a schimbat, de ce ai făcut asta? Poți să-l pui înapoi. Mi-e mult mai bine să lupt fără sănătate. În afară de acel joc grozav.
De toată spuma mării!!! Se blochează non-stop!
Experiență foarte proastă după nivelul 90.. Avioanele de luptă nu au suficientă putere îmbunătățită pentru a șterge nivelul.. în special nivelul 97, atât de dur.. După ce ai făcut orice, încerci orice nivel de duritate, dar nu se sparg niciodată... se pare că dezvoltatorul încearcă să forțeze jucătorul să cumpere, să forțeze să vizioneze reclame.. Simt că nu este un joc, este doar un scop de afaceri.. Foarte dezamăgitor..
în acest moment, am întâmpinat probleme la cumpărare, am plătit o sumă care mi-a luat-o și mi-a spus că plata nu a trecut prin [OR-PMSA-05] în trecut, a funcționat perfect, acum nu mai funcționează, mi-a luat banii de două ori
1945 Air Force: Airplane games Žaid. automat. mpg
1945 Air Force: Airplane games ארקייד mcm
Văd câteva recenzii destul de proaste aici, dar până acum nu am avut nicio eroare. Înghețați sau probleme, jocul este dificil, dar plăcut.
acesta este de departe cel mai bun joc de lupte cu avioane și cel mai bun lucru este că nu vă forțează nicio reclamă
idee veche, design nou
Joc minunat... destul de captivant... totusi nu pot juca jocul fara wi-fi... in afara de asta imi place jocul
Nu te lasa sa castigi daca nu le dai bani!
Îmi place acest joc, dar nu mă lasă să-mi iau un cufăr de care am nevoie pentru a mă ajuta să-mi promovez avionul. Am cumpărat destule pietre prețioase, dar zona pieptului continuă să spună că nu există conexiune atunci când există cu siguranță o conexiune
Prima săptămână de joc. Place! Durează ceva timp să-ți dai seama după nivelul 40. Aproape dezinstalat la nivelul 44 sau 46 șeful după 2-3 zile încercând să-l ștergi. Am crezut că este aproape imposibil. A recâștigat respectul pentru joc după ce am descoperit mișcarea pentru a depăși nivelul. Încă nu sunteți siguri despre cum să îmbunătățiți armele, așa că deveniți mai greu să ștergeți inamicii.
Nu pot înscrie un singur diamant, deși joc deja 54 de misiuni, dar numărul de diamante este zero, după fiecare panou de recompense pentru misiune îmi arată câteva diamante, dar de fiecare dată e 0 zero, chiar dezamăgitor.
E ok jocul dar apar mereu probleme cu actualizarea , și fără să bagi bani avansati foarte greu.
Sunt multe reclame
E foarte bun
Risip de bani și, după un timp, pierdere de timp. Acest joc este distractiv în primele câteva campanii, dar apoi devine foarte dificil să treci de nivel și să faci upgrade. Ești forțat să petreci atât de mult timp jucând misiuni zilnice și să urmărești reclame pentru a strânge suficiente diamante, aur etc. pentru a face upgrade. Chiar și după ce ai cheltuit în total aproximativ 100 USD (bani reali), a culege beneficiile a durat doar câteva săptămâni înainte ca avionul, wingmanul și dispozitivul tău să nu mai fie competitive pentru a continua. nu as recomanda.