Post by menlithyroksmort on Feb 23, 2022 1:47:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничени ключове ▞▞▞
▞▞▞ Worms 3 2022 version ▞▞▞
Платеното изтегляне няма да се изпълнява, съобщението, че играта е написана на по-стара версия на Android, аз съм на актуален пиксел 3. Възстановена сума. Така че пропускам нещо, не трябва ли всяко приложение да показва на каква версия на Android работи, преди да инсталирате?
Моля, върнете ми парите. Забравих паролата си и сега не мога да я нулирам. Няма начин да нулирам паролата си според публикацията ви във форума. Моля, върнете парите ми незабавно. Това е недопустимо!
Обичам тази игра 😂
Не работи, продължава да казва "проблем с лицензния сървър не може да се провери състоянието на лиценза - моля, опитайте отново по-късно"
След като разбрах, че можете да затворите приложението, преди да изпратите своя ред в мултиплейър, спрях да играя. Това ще ви позволи да направите още един опит на свой ред толкова пъти, колкото искате
Worms 3 ஆர்கேட் crl
Добра игра, но твърде кратка
Очевидно има грешка в лицензионния сървър, която прави тази игра невъзможна за игра. В допълнение към това тази игра наистина се нуждае от актуализация. Поне ми върнете парите или нещо подобно, ако не можете да оправите сървъра.
Worms 3 آرکیڈ spse
Известията не работят. Прави играта с приятели някакво скучна работа.
Пропуснати и неправилно регистрирани натискания на бутони и грозни графики, изключително разочароващо изживяване, което силно се нуждае от актуализация.
Дори не успях да играя играта dam тя замръзна на черен екран и след това ме изгони Искам възстановяване на сумата
Добър, но с недостатъци. В игра с 4 отделни отбора AI винаги ще предпочита да атакува и да се обединява срещу играча, а не да преследва по-лесни и по-близки цели. Елементът пада непропорционално близо до играч точно преди враг да го атакува. Изглежда играта леко ще наклони везните в своя полза почти по същия начин, по който слот машината неусетно винаги печели
Супер удовлетворяващо
Той изостава след играта 3 Какво по дяволите? Обичам тази игра, можете ли да поправите това, моля?
Мех
Обичам го най-добрата игра, правена някога, аз също съм фен на червеите ultimate mayem продължавайте добре, момчета, сигурен съм, че ще правите повече игри с червеи, обичам играта чао
Страхотна игра. Но понякога няма звук или звукът се превръща в бял шум. Използване на Nexus 4 на Lollipop 5.1.
Бих искал да дам подходяща оценка, но изтеглих и дори не се отваря. Всичко, което получавам, е черен екран...и нищо...
Направете резервно копие и работите върху Samsung S8, наздраве момчета, много оценени
Гладни за пари. Оръжията струват в вече платена игра.
Изтеглянето се забива на 7% и не продължава повече
Хареса ми играта, след което си взех нов телефон Samsung s6 и не работи. Моля помогнете
Worms 3 아케이드 tjb
има нови функции, което е хубаво, но е твърде сложно за моя вкус
Купих играта с надеждата за същото запомнящо се преживяване, което имах с Worms Armageddon преди много време. За съжаление, докато играта все още е забавна и направи приятен преход към мобилен (с изключение на въжетата за нинджа), това е същата формула без креативност и дух. Мисиите на кампанията се повтарят, няма режими на смъртен мач/трениране (броят на телата не е толкова забавен), няма забавна статистика в края на мача. Картите са хубаво издание, класовете ечемик имат значение (с изключение на груб, който е безполезен).
Една от най-забавните игри
Данните за играта са различни между сървъра и телефона. Не може да се презапишат/изтегли сървърни данни.
Cat Run - Kitty Cat Run Game Éducatif qsd
Подобно на други ревюта, това е страхотна игра от старата школа, достъпна за ново поколение. Сензорните контроли са малко бъгове, така че препоръчвам да използвате опцията за виртуален d-pad. Играх както на моя таблет Shield, така и на LG G4 и въпреки че таблетът е за предпочитане, G4 работи безупречно без забавяне или проблеми. Що се отнася до играта, тя не е ужасяваща за живота на батерията, което е изненадващо. Най-големият ми проблем (и основната причина за закупуването) е, че мултиплейърът наистина не е много добре оптимизиран. Можете да влезете чрез акаунт във Facebook, Google или Team17, но не мога да намеря начин да свържа и трите. Освен това влязох с моя акаунт в Google, но моят приятел влезе с акаунт в Team17. Беше наистина трудно да го намеря (профилът ми не можеше да търси играчи дълго време) и няма начин да видите/проверите списъците след търсене, така че ако вашият приятел има общо име, успех да разберете, че имате точният човек (лесно.) Имахме и първия ни крах в мача и загуба на данни, така че трябваше да започнем отначало. Оттогава следващите двама са без проблеми.
Worms 3 Arcade ptb
Бъркащ ужасен мултиплейър те изрита след всеки завой не беше забавно някак стресираща лоша игра братле
Мултиплейър режимът не е добър, мога ли да получа възстановяване
Червеите управляват добре!
Изтеглям го два пъти, но все пак не мога да отворя играта (проблем с лицензния сървър) „Не мога да потвърдя статуса на лиценза“ Никога не съм имал този проблем с други приложения с помощта на S10
Съсипаха франчайза на червеите с тази неотзивчива версия. Непрекъснато щракане и ме накара да се чувствам разочарован. Надявах се да завърша онлайн игра, но така и не го направи поради изоставане на играта.
Така че работи чудесно с изключение на кампанията. Мисиите или автоматично се провалят всеки път, или никой от входовете на екрана не работи. Сигурен съм, че е заради телефона ми или нещо подобно. Със сигурност скоро ще бъде закърпено, страхотна работа.
Толкова страхотна игра, докато не се срива постоянно. Вече не мога да играя успешно, тъй като тази игра просто се срива всеки път, когато я заредя, преинсталирането й не помага, нито рестартирането на моето устройство, моля, поправете това
Нуждае се от актуализация0