Post by menlithyroksmort on Feb 23, 2022 1:56:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای امتیاز بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
دانلود سریال Into the Badlands - فصل 1 تا 3 کامل + بدون سانسور
BADLAND. بیش از 100 میلیون بازیکن و تعداد! 5/5 پوند - AppSmile
बेड़ा अस्तित्व - सागर खानाबदोश असल की नकल वाले गेम xzb
بازی خیلی خویب هاتا ۴ نفر ام میشه بازی کرد عالی
بله این را نصب نکنید، بعد از سطح 4 اگر بمیرید یا یک سطح را گذرانده اید، از شما می پرسد که آیا می خواهید حق بیمه بگیرید و اگر کلیک کنید نه، یک تبلیغ به شما می دهد، متشکرم. نتیجه گیری من: این یک بازی بسیار ضعیف با تبلیغات زیاد است
بازی خوبی است اما اضافه های زیادی دارد
بازی خوبیه ولی متاسفانه این 1 ستاره برای تبلیغه که مجبورم قبل از بازی کامل ببینمش.. Badland شده AdLand..
Badland 102301. بدون قیمت. محصولات پیشنهادی. جستجو. دستهبندیها. پیشنهاد ویژه. ترب من.
من از آن متنفر بودم. هر بار که کلیک میکنم، مدام از شما میپرسد که آیا من بدلند پریمیوم میخواهم، نه متشکرم، یک آگهی در آنجا منتظر من بود.
این بازی سرگرم کننده است اما فقط وای فای را روشن کنید و تبلیغات زیادی دریافت می کنید
این بازی خیلی خوبه ❤❤❤❤❤❤❤❤
من واقعاً این بازی را دوست داشتم، واقعاً دوست داشتم. قبلاً یک بازی برای آرام کردن آرامش و بازی بود. اما اکنون پر از افزودنی است، شما نمی توانید کاری را بدون ظاهر شدن یک افزودنی انجام دهید
بازی فوق العاده ای بود اما به یک سطح رسید و از نظر فیزیکی غیرممکن بود، بنابراین من یک بازی نمایشی را تماشا کردم و این همان کاری بود که انجام می دادم، بنابراین نمی دانم که آیا این یک مشکل است یا چه چیزی
من به این با 5 ستاره امتیاز می دهم. فقط به این دلیل که این نظر بیشتر مورد توجه قرار می گیرد، من 1 ستاره می دهم. اگر با تبلیغات مشکل دارید، فقط گوشی خود را در حالت هواپیما قرار دهید.
بازی سرگرم کننده است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد.
راه به بسیاری از اضافه می کند! بازی غیر ممکن است مگر اینکه نسخه پولی آن را خریداری کنید.
بسیار چالش برانگیز اما سرگرم کننده! گرافیک را دوست دارم و این به شما این امکان را می دهد که اگر زمان سختی دارید، از کنار آن بگذرید و/یا دوباره امتحان کنید. و دارای فصل های زیادی است. قطعاً ارزش دلاری را داشت که برای نداشتن تبلیغات خرج میشود!
من برای بازی 5 ستاره دادم قبلاً این بازی را انجام می دادم اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد.
من بازی را خیلی دوست دارم اما میزان تبلیغات آن مسخره است
نت رو ببند بازی کن که تبلیغ نبینی همش افلاینه نت نمیخواد، چند نفره هم میشه توی یه گوشی بازی کرد.
بهترین فروش برنامه Black / iOS و Mac / Black Friday: BADLAND 2 ، Heads Up ، Kingdom Rush ، MacID ، Pixelmator ، Fantastical ، موارد دیگر. Tiffany Garrett.
BADLAND Petualangan mtx
همه بازی های خوب این روزها 💰 محور باشند 😕
تبلیغات بسیار زیاد بازی رو خراب میکنه
سطوح واقعاً کوتاه هستند و 30 ثانیه آگهی بعد از هر سطح را تضمین نمی کنند. به همین دلیل است که بازی موبایل یک شوخی است.
این بازی شگفت انگیز است! من تمام افکتهای مختلفی را که میتوانید از پیکاپهای مختلف دریافت کنید، دوست دارم، و آثار هنری باورنکردنی است! تنها مشکل تبلیغات است. منظورم این است که میدانم آنها احتمالاً برای پشتیبانی از توسعهدهندگان ضروری هستند، اما با این حال، مانند هر بازی دیگری که من بازی کردهام، بازیهای بیشتری وجود دارد. همچنین، ای کاش در مورد پس زمینه بیشتر می دانستم. منظورم این است که شما بیهوده از جنگل عبور نمی کنید. اما در مجموع می توانم بگویم پنج از پنج! آره بازی عالی
بازی کردن آسان بود، اما فاقد یک چالش واقعی بود. اگر مملو از تبلیغات نمی شد، بیشتر بازی می کردم. چند ثانیه بازی کنید و 30 ثانیه تبلیغات دریافت کنید.
آیا متوجه خواهید شد که اگر وای فای و LTE خود را خاموش کنید، تبلیغات ظاهر نمی شوند و می توانید بدون وقفه بازی کنید، درست است؟ 😐
خیلی بد بود
BADLAND 어드벤처 efl
گیم پلی خوبی است اما بازی به دلیل تبلیغات زیاد غیر قابل بازی است.
BADLAND Aventure jnv
عالی ولی سخته
BADLAND Περιπέτεια mea
برید بدلان ((2)) رو هم نصب کنید هر دو عالیه
POV: وارد یک فروشگاه تلفن شدی. اما جدا از شوخی، بازی فوق العاده ای است و من به شدت توصیه می کنم آن را نصب کنید. تصاویر چیزی است که من هرگز در یک بازی موبایل ندیده بودم. به سختی لگ می زند و صدا شگفت انگیز است. من واقعا از این بازی لذت می برم و مطمئنم شما هم از این بازی لذت می برید.
BADLAND 2.
بدون تبلیغات یک بازی خوب بود که تبلیغات آن را بدتر می کند و شما باید برای هیچ تبلیغاتی پول بپردازید و اینگونه است که آنها پول در می آورند Devs Poor Boss Poor این بازی در سال های 2019-2020 محبوب بود، اما برای بیش از 30 تبلیغ که نمی توانید آنها را دریافت کنید. رد شوید لطفاً تبلیغات را حذف کنید لطفاً من بیش از 50 تبلیغ را در 30 دقیقه تماشا کردم که این بازی بد است و نیاز به اصلاح دارد
من الان حدود 10 دقیقه است که این بازی را دارم. و من نتوانستم آن را بازی کنم. راستش به خاطر تبلیغات است.
من دیروز دوباره این بازی را دانلود کردم تا bcz بازی کنم واقعاً خیلی از آن خوشم آمد، دلیل اینکه به این 1 ستاره می دهم، اضافه های زیادی وجود دارد، حتی اگر روی خیر کلیک کنید، با تشکر، ویدیوهای افزودن به طور خودکار پخش می شوند، این واقعا خسته کننده است، لطفا موارد اضافه شده را از بازی حذف کنید
همیشه یک بازی عالی و چالش برانگیز برای بازی کردن. و مناظر هم زیباست! به کار خوب ادامه دهید!
بازی بسیار خوب در کل، گرافیک شگفت انگیز، هرگز خسته کننده نمی شود، همیشه چیزهای جدیدی را به سطوح معرفی می کند. کنترل ها به معنای واقعی کلمه فقط با یک انگشت بسیار آسان هستند. گیم پلی بازی هیجان انگیز و روان است. قطعا به معنای واقعی کلمه به همه توصیه می کنم.
گرافیکش شایان ستایش است، من چالش کوچک را دوست دارم و این سبک من و شخصیت کوچکی است که شما بازی می کنید و فقط احمقانه بودن قلب من را تشکیل می دهد.
شاید من چیزی را گم کرده ام اما بدون کنترلر خوب بازی نمی کند. همچنین کمی خسته کننده بود.
تعداد زیادی اضافه در حین بازی وجود دارد. تجربه کلی بازی خوب است، اما آن را کاملاً خراب می کند
بهترین گرافیک و جلوه های صوتی، و ما می توانیم سطوح را ایجاد کنیم و با دوستان خود یا بازیکنان دیگر به اشتراک بگذاریم. حالت چند نفره آنلاین وجود ندارد
Unlock Draggo if you don't yet have him in your collection with this new weekend event!. تصویر. ۱۰:۰۰ قبلازظهر · ۳ ژانویهٔ ۲۰۲۰·Agorapulse app.